Skip to main content

“Wie is TechTijger als ik vragen mag?”

Dat mag! Ga ik je vertellen.

Mijn verhaal

Kort samengevat ben ik een: online marketeer, designer, webbouwer, creatieveling, buitenmens, sportschool-  motor- en pizzaliefhebber. En dat (en meer) onder de noemer Jurgen Walda, aangenaam.

 

Na opgeleid te zijn als commercieel econoom aan de slag gegaan als marketeer. Destijds besloten om met mijn werkgever een kunststof lasersnij bedrijf uit de grond te stampen, met succes. In deze tijd enorm veel bijgeleerd wat betreft ondernemen, online marketing en webdesign. Ik merkte hoe leuk ik webdesign vind, dé manier om creativiteit en ondernemen te combineren.

 

Omringt door ondernemers word je vanzelf geïnspireerd om zelf de stap te nemen. En zie daar: TechTijger.

FAQ

Waarom de naam TechTijger?

Geen specifieke reden, vond het wel lekker klinken.

Hoeveel kost een website?

Heb ik eerst een vraag voor jou: “Hoeveel kost een auto?” Afhankelijk van wat jij precies wilt hebben. Ditzelfde geldt voor websites. Ik heb een aantal vaste pakketten samengesteld die je kunnen helpen een keuze te maken. Een precieze prijs hangt volledig af van jouw wensen.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Afhankelijk van de wensen die je hebt 1 á 2 maanden. Wil je een website perse eerder online hebben, kunnen we altijd even afstemmen wat er mogelijk is.

Werk je alleen?

Grotendeels, ja. Voor de dingen waar ik niet goed in ben of simpelweg buiten mijn skill-set vallen, vraag ik de mensen uit mijn netwerk. Fotografie, videografie, tekstenschrijvers, Google ad specialisten zijn hiervan enkele voorbeelden van. Je moet tenslotte mensen de dingen laten doen waar ze goed in zijn.

Wat voor motor heb je?

Een prachtige zwarte Kawasaki Z750 2008.

What if it turns out better than you can imagine?