Skip to main content

Atelier Madeleef

Exclusieve Illustraties, Van Posters tot Muurschilderingen

Klant
Atelier Madeleef
Bouwjaar

2022

Diensten
  • Visual design
  • Webshop Development

Exclusieve Illustraties, Van Posters tot Muurschilderingen

Bij een ambituses illustrator is een fancy website natuurlijk niet weg te denken. Madelief zocht voor haar bedrijf in illustreren een manier om nog meer mensen blij te maken met haar kunsten. Een webshop is natuurlijk dé oplossing om producten met haar illustraties te verkopen aan een hele nieuwe groep mensen. Door niet meteen een groot kapitaal kwijt te zijn aan een webshop was een webshop leasen voor Madelief een uitkomst. Voor maar €100 per maand kan zij nu genieten van een mooie webshop die past bij haar stijl en waar zij al haar producten eenvoudig kan verkopen.

Dynamisch Portfolio

Aangezien Madelief naast het verkopen van producten met haar illustraties erop ook maatwerk klussen aanneemt is het wenselijk dat potentiële klanten kunnen zien wat voor project zij zoals heeft afgerond.

Met een dynamisch portfolio kunnen eenvoudige nieuwe projecten worden toegevoegd. Er is eenvoudig te filteren op categorieën waarbinnen haar afgeronde projecten zitten.

Quickview Functie

Door gebruik te maken van een quickview functie in de webshop krijgen bezoekers de mogelijkheid om zonder door te klikken het product van dichterbij te kunnen zien of kunnen zelf meteen het gewenste formaat in hun winkelmand doen.

Dit soort (en uiteraard andere) zaken dragen bij aan een betere verkoopcijfers.

VRAAGJE:

Is het al tijd voor jouw eigen website?