Skip to main content

De Koning Offshorer

The King of Quality

Klant
De Koning Offshorer B.V.
Bouwjaar

2023

Diensten
  • Visual design
  • Web Development
  • Social media management
  • Content creation
  • Copywriting
  • SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

The King of Quality

De Koning Offshorer is een nieuw bedrijf dat zich richt op het aanbieden van luxe boten. Het bedrijf komt op de markt met twee modellen: een 43 voet jacht en een 28 voet jacht. De boten zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd door de beste vakmensen in de industrie. Het resultaat is een unieke ervaring op het water met ongeëvenaarde kwaliteit.

Nieuw bedrijf

Gezien De Koning Offshorer B.V. een volledig nieuwe speler is op het gebied van luxe boten, was er nog niks voorhanden. Op basis van de eerste intake is een design ontworpen die zich volledig aansluit bij de doelgroep en het onderscheidend vermogen van De Koning. Naast het ontwerpen en bouwen van de website is er ook voorzien in foto’s, video’s en teksten.

Content creatie

Om de website te vullen zijn video’s en foto’s nodig. In de tijd dat de website werd gebouwd was de eerste boot nog niet volledig afgebouwd en dus kon De Koning TechTijger niet voorzien in deze content. Geen probleem uiteraard, TechTijger heeft een volle middag foto’s en video’s geschoten van de eerste afgebouwde boot. Na enige nabewerking is de content gebruikt om de website verder te vullen.

Meertalig

Door een brede doelgroep in hun eigen taal aan te kunnen spreken is de site 5-talig gemaakt. Door een simpele druk op de knop in het menu veranderd de website volledig naar de gekozen taal (Nederlands/Duits/Frans/Spaans/Engels).

Socialmedia beheer

Voor een bedrijf als De Koning is het een must om op socialmedia aanwezig te zijn. Ook hierin wordt De Koning door TechTijger ontzorgt. Naast een content planning per maand worden elke week meerdere feedposts en stories op Instagram en Facebook geplaatst. Hierin worden tevens weer de eerder gemaakte beelden gebruikt.

VRAAGJE:

Wil jij ook zo'n website voor jouw bedrijf?