Skip to main content

Een vervallen vakantiepark binnen een half jaar omtoveren tot bruisend oord voor groot en klein … Sounds crazy?! Niet voor Rachel, Willem en Martijn. In de docusoap Bouw je droom: Het Wylde Pad werden de drie gevolgd tijdens hun race tegen de klok om alles op tijd klaar te hebben voor de zomer. Een uniek avontuur waarin zij hun droompark hebben gerealiseerd.

Het Wylde Pad is de waargemaakte droom van interieur influencer Rachel ‘De Huismuts’ van Sas, haar man Willem en huisvriend Martijn, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Wat begon als een klein idee voor één vakantiehuisje is uitgegroeid tot een wyld avontuur: een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Een prachtig toevluchtsoord voor jong en oud, op een unieke locatie in ‘Fryslân’.

Om tickets voor evenementen op het park en de welkbekende Wylde merchandise online te kunnen verkopen zocht Het Wylde Pad een webshop. Door TechTijger webshop lease kunnen zij nu al hun producten online aan hun wylde aanhangers aanbieden.

hetwyldepad.shop