Skip to main content

Kuysten Watersport

Hét Watersport bedrijf van Brabant

Klant
Kuysten Watersport B.V.
Bouwjaar

2022

Diensten
  • Visual design
  • Web Development
  • SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Uw Premium Watersport Specialist

Al 29 jaar is Kuysten Watersport hét watersportbedrijf van Brabant. Als importeur en dealer van toonaangevende sportboten is een goede website een must. De oude website voldeed niet meer aan de wensen en het imago van Kuysten Watersport waardoor TechTijger werd gevraagd een nieuwe chique website neer te zetten.

Dynamische content

Door de grote omloopsnelheid van de sportboten was de wens groot om gemakkelijk zelf boten toe te voegen en te verwijderen. Door het inbouwen van dynamische content kan de klant eenvoudig zelf de boten beheren aan de achterkant van de website. Door simpelweg het merk, model en prijs in te vullen wordt aan de voorzijde van de website dit op een gelikte manier getoond aan bezoekers.

Chique uiterlijk

Tijdens het intakegesprek met de klant werd al snel duidelijk dat het uiterlijk van de website aan moest sluiten bij het imago van Kuysten Watersport. Bij dé premium watersport specialist hoort uiteraard een chique uiterlijk. Door donkere kleuren in combinatie met scherpe foto’s te gebruiken heeft de website een elegant uiterlijk gekregen.

Conversie gericht

Tijdens het ontwerpen van de website lag naast het vertalen van het imago ook vooral de focus op het ontwerpen van een converterende website. Door vooraf goed stil te staan bij wat bezoekers nodig hebben tijdens hun bezoek aan de verschillende pagina’s zijn knoppen en contactgegevens op tactische plekken geplaatst.

Filteren

Door het grote aantal te importeren sportboten raak je als bezoeker als snel overwhelmed door alle keuze. Om het bezoekers een stuk makkelijker te maken zijn als aanvulling op de dynamische content filters ingebouwd. Tijdens het bekijken van de sportboten heeft de bezoeker de mogelijkheid om te filteren op bijvoorbeeld merk, lengte en prijs.

VRAAGJE:

Is het al tijd voor jouw eigen website?