Skip to main content
Online producten verkopen

Webshop Laten Bouwen

Verkoop jij al producten in een fysieke winkel? Grote kans dat je al eens na hebt gedacht over het laten maken van een webshop om een veel groter publiek aan te spreken. De kans is groot dat je lokaal al veel mensen blij maakt met jouw producten. Maar mensen aan de andere kant van Nederland gaan helaas niet uren in de auto zitten om jouw producten aan te schaffen. Je bent er uit: er moet een webshop gebouwd worden.

Webshop laten maken

Een webshop; tijd, kennis en kosten

Er moet dus een webshop gemaakt worden. Maar hoe ga je dit voor mekaar krijgen? Het (laten) ontwikkelen van een webshop kan er ontmoedigend zijn. Veel ondernemers die een webshop willen beginnen hebben vaak óf de kennis óf de tijd niet om dit zelf voor elkaar te krijgen. Je hebt uiteraard voldoende kennis van e-commerce, webdesign en development nodig wil je er zelf één kunnen bouwen. En de tijd om dat te leren hebben ondernemers helemaal niet, die hebben wel betere dingen te doen. Goed, je bent er over uit dat je niet zelf een webshop gaat maken maar dat je er één wilt laten maken door een webdesigner.

Vervolgens komt er een nieuwe vraag op je pad. Hoeveel kost dan een webshop? Een logische vraag gezien je soms absurde bedragen hebt gehoord van collega ondernemers.

Een maatwerk webshop laten maken

Als ervaren webdesigner kunnen wij jou in jouw wensen voorzien. Met maatwerk oplossingen die echt bij jouw bedrijf passen, maken wij een webshop werkelijkheid. Voor bedrijven uit diverse branches hebben wij webshops gebouwd die volledig aansluiten bij de wensen en huisstijl van de klant. Voor het bouwen van webshops maken wij gebruik van krachtige platformen als Woocommerce en WordPress.

Deze platformen geven ons de ruimte om in een relatief korte tijd een kanon van een webshop te bouwen om in jouw behoeften te voorzien. Doordat we dit in een relatief korte periode voor elkaar kunnen krijgen daalt uiteraard ook de prijs van de gehele webshop waar jij ook weer van mee profiteert! De precieze prijs van een webshop is lastig vooraf te zeggen gezien de prijs van veel dingen afhangt, toch kunnen we je een redelijke goede indicatie geven.

Voor een prijs van €1499 kan jij al genieten van een webshop naar jouw wensen. Een maatwerk webshop waarin jij zoveel producten in kwijt kan als je wilt, mensen gemakkelijk online kunnen betalen, jij gemakkelijk voorraden kan bijhouden en veel meer!

Psst.. wil je toch liever de kosten uitsmeren over een langere periode? Maak dan gebruik van webshoplease en ontvang de luxe van een volledig werkende online winkel naar jouw wensen voor een vast laag bedrag per maand.

Vergroot je omzet

Samen werken we aan een passende webshop die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Vertel wat je voor ogen hebt en wij doen de rest! Weet je zelf ook nog niet zo goed hoe je het allemaal voor je ziet? Ook dat is geen probleem, met onze expertisen in e-commerce en design komen we samen tot een professionele oplossing als aanvulling op jouw bedrijf.

Een webshop die jou de mogelijkheid biedt om producten niet alleen lokaal te verkopen maar aan heel Nederland of zelfs heel de wereld! Versterk jouw online aanwezigheid zonder je zorgen hoeven te maken over de complexiteit of de hoge kosten.

Een succesvolle online winkel lanceren

Heb je dus ambitie om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? TechTijger helpt jou deze obstakels te overwinnen en een professionele en succesvolle website te lanceren. Laten we snel even bellen over jouw hoe TechTijger jouw bedrijf kan helpen.

  • Groter bereik; Beperk je niet door enkel lokaal te verkopen. Met een webshop kun je jouw producten verkopen aan mensen over de hele wereld. Dit opent de deur naar nieuwe kansen en vergroot je omzet aanzienlijk.
  • Professionele uitstraling; Een professionele webshop ontworpen door ervaren webdesigners met verstand van marketing, e-commerce en design. Eentje die perfect aansluit op jouw bedrijf.
  • 24/7 verkopen; Waar jouw winkel s’avonds en s’nachts dicht is, gaat een webshop altijd door!  Klanten kunnen op elk moment van de dag, wanneer het hun uitkomt, aankopen doen in jouw online winkel. Betalingen zijn volledig geautomatiseerd.

WEBSITE LATEN BOUWEN

Wat kost een maatwerk webshop?

Lastig te zeggen, hoeveel kost bijvoorbeeld een auto? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat jij precies wilt. Ditzelfde geldt voor webshops, de prijs is puur afhankelijk van hetgeen dat jij graag wilt hebben.

 

Om niet volledig in het duister te tasten hebben wij een redelijk goede inschatting gemaakt voor een maatwerk webshop.

 

Heb je vragen en/of weet je niet helemaal wat precies bij jou wensen zou passen? Neem gerust contact op, TechTijger helpt je verder.

WEBSHOP

1499

Binnen 4 - 6 weken online

Maatwerk Design

Aangepast Aan Jouw Huisstijl

Tot 6 Pagina’s Gevuld

WordPress CMS

Snelle Laadtijden

Responsive Gebouwd

Webshop Is Jouw Eigendom

Aan Te Passen Tegen Meer- Of Minderprijs

Ontvang Jouw Gratis Offerte

Enkele voorbeelden uit ons portfolio

Webshop laten maken
Webshop leasen
Website laten maken
VRAAGJE:

Wanneer beginnen we met jouw nieuwe webshop?

Gisteren!

We lopen dus al achter op schema! Laat Ons Weten Wat Je Wilt Verkopen