Skip to main content
Webshop laten maken

Binnen no time winstgevend met onze lease webshops

Geen grote investeringen, geen technische rompslomp maar 100% genieten van een webshop voor een vast all-in bedrag per maand.

Webshop leasen
Geen dik bedrag neerleggen voor de bouw van een webshop maar wel genieten van alle functionaliteiten. Klinkt best goed toch?

 

Voor een vast all-in bedrag per maand (v.a. 75,-) kun jij jouw producten verkopen op een moderne en prachtige webshop. En laten we eerlijk zijn, die paar pegels heb je toch zo terug verdiend?

 

“Kan het nog beter dan dit?”, jazeker! Naast de all-in prijs zijn maandelijkse revisiemomenten ook inbegrepen in het pakket. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het toevoegen van producten, veranderen van prijzen of andere aanpassingen.

 

Voordelen van Leasen

Waarom zou je als ondernemer een webshop leasen?

1

Lage Kosten

Waar je bij een webshop kopen als snel duizenden euro's kwijt bent, hoef je met leasen enkel rekening te houden met een vast laag bedrag per maand. Het geld dat jij hiermee bespaart kun jij als ondernemer goed gebruiken voor andere zaken.
2

Regelmatige Aanpassingen Inbegrepen

Bij het leasen van een webshop zijn maandelijkse aanpassingen inbegrepen, waardoor je regelmatig verbeteringen aan je webshop kunt aanbrengen zonder extra kosten.
3

Geen Zorgen Over Technisch Aspect

Het onderhouden van een webshop vereist technische kennis. Met het leasen van een webshop word je dit volledig uit handen genomen en kun jij onbezorgd ondernemen.
4

Altijd Up-To-Date

De webshop wordt regelmatig onderhouden en voorzien van updates. Zo blijft de webshop altijd up-to-date en goed beveiligd.
5

Ondersteuning

Heb je advies nodig op het gebied van e-commerce? Laat TechTijger je adviseren!

WEBSHOP LEASEN

“Het is me nog niet helemaal duidelijk wat ik krijg”

Laat ik het niet moeilijker maken dan dat het is: jij ontvangt een op jouw huisstijl aangepaste webshop waar je jouw producten op kunt verkopen, in ruil voor een klein bedrag per maand.

 

Naast de webshop pagina’s (winkelmand, afrekenpagina, producten etc.) heb je andere pagina’s om te vullen. Denk hierbij aan een “over ons” pagina, een diensten pagina of een pagina met een formulier voor maatwerk aanvragen.

 

Als kers op de taart ontvang je elke maand weer meerdere revisie momenten, hier kun je aangeven wat je veranderd/verwijderd/toegevoegd wilt hebben. Zo kan jij de volledige focus leggen op jouw business.

 

Mocht je nog steeds vragen hebben over deze webshop lease constructie? Neem gerust contact met me op, met alle liefde beantwoord ik je vragen.

LEASE WEBSHOP BASIS

75 p/mnd

Eenmalige designkosten van 299,-

Webshop Op Basis Van Jouw Huisstijl


Maximaal 5 Producten Verkopen


Inclusief 2 Revisies Per Maand


Tot 3 Pagina’s Gevuld (excl. webshop pagina’s)


Inclusief 1 Nederlandse Domeinnaam


Geoptimaliseerd Voor Conversies & Sales


Inclusief 3 mailadressen (10GB opslag)


Voor Elk Schermformaat Geschikt


Inclusief Hosting, Beveiliging & Back-Ups

Laten we beginnen!

LEASE WEBSHOP PRO

100 p/mnd

Eenmalige designkosten van 299,-

Webshop Op Basis Van Jouw Huisstijl


Onbeperkt Aantal Producten Verkopen


Inclusief 4 Revisies Per Maand


Tot 6 Pagina’s Gevuld (excl. webshop pagina’s)


Inclusief 1 Nederlandse Domeinnaam


Geoptimaliseerd Voor Conversies & Sales


Inclusief 3 mailadressen (10GB opslag)


Voor Elk Schermformaat Geschikt


Inclusief Hosting, Beveiliging & Back-Ups

Laten we beginnen!

VOLLEDIG MAATWERK

Heb je andere/grotere plannen?

Jouw visie is niet te omvatten in een standaard webshop. Je hebt andere of grootse plannen die bijvoorbeeld analyses en uitgewerkte strategieën nodig hebben. Laten we dan samen even kijken wat je precies zoekt. Zodra ik weet waar je naar op zoek bent kan ik je een offerte op maat aanbieden. Laten we snel even bellen!

WEBSITE LATEN MAKEN

Toch meer op zoek naar een website?

Ben je niet op zoek naar een webshop maar naar een website? Die bouw ik ook volledig op maat. Meer informatie hier.
Webshop laten maken
Webshop leasen
Website laten maken

Veelgestelde Vragen

Wat is het verschil tussen het leasen en het kopen van een webshop?

Wanneer je een webshop koopt, wordt de webshop jouw eigendom en ben je dus ook volledig verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de website. Bij het leasen van een webshop huur je de website als het ware voor een bepaalde periode en kun je deze gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over technische aspecten zoals hosting, onderhoud en updates. Zo kan jij optimaal genieten van alle voordelen en je geen zorgen hoeven maken over de eventuele nadelen!

Wat zijn de kosten voor het leasen van een webshop?

Bij TechTijger hebben we twee pakketten waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van hoeveel producten je wilt verkopen en hoeveel revisiemomenten zijn inbegrepen betaal je 75 of 100 euro per maand. Bij beide pakketten betaal je een kleine designers fee van 399,- om de webshop te ontwikkelen.

Kan ik mijn webshop op elk moment opzeggen?

We gaan er natuurlijk vanuit dat de samenwerking zo goed is dat je nooit meer van je webshop af wilt. Mocht je er na een tijd toch van af willen kun je na de eerste 6 maanden elk moment het abonnement opzeggen.

Kan ik mijn webshop aanpassen als ik deze lease?

Graag nemen wij eventuele revisies voor onze rekening om jou volledig te ontlasten. Elke maand krijg je een bepaald aantal revisies die je kunt laten uitvoeren door dit simpelweg te delen met ons!

Zijn er verborgen kosten verbonden aan het leasen van een webshop?

Nee, we geloven in transparante prijzen waardoor er geen verborgen kosten verbonden zijn aan het leasen van een webshop. Je weet precies wat je betaalt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken voor mijn webshop bij het leasen?

Uiteraard! En mocht je nog geen domeinnaam hebben, regelen wij dat voor je. En als kers op de taart, deze krijg je gratis van ons!

Moet ik zelf een hosting provider vinden?

Nee, bij onze webshop lease regelen wij de hosting van je webshop. Je hoeft je hier dus (ook) geen zorgen over te maken.

Wat gebeurt er als de webshop niet goed werkt of crasht?

Mocht het zo zijn dat webshop niet goed werkt of crasht, zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Natuurlijk houden we de webshops up-to-date en beschermen we tegen hackers om vervelende situaties te voorkomen.

Er wordt voor het geval dat elke dag een back-up gemaakt. Mocht er dus toch wat gebeuren kunnen we altijd een recente versie terugzetten.

Wat is allemaal inbegrepen bij een lease pakket?

In de lease pakketten zijn verschillende functies inbegrepen, zoals hosting, technisch beheer, revisies, updates en beveiliging. Mocht je met vragen zitten wat dit precies inhoud, neem dan gerust contact met ons op!

Hoe vaak kan ik revisies aanvragen?

Het aantal revisies die je maandelijks kunt aanvragen hangt van je lease pakket af. Bij ons lite pakket zijn dat er 2 en bij het ultimate pakket 4.

Zijn er beperkingen aan het aanpassen van de webshop?

Ja, er zijn beperkingen aan het soort revisies die je kunt laten uitvoeren. Onder revisies vallen onder andere kleine aanpassingen als het aanpassen van teksten/afbeeldingen, het toevoegen/verwijderen van producten, links aanpassen en kortingscodes toevoegen. Vindt alle inbegrepen revisies hier. Voor grotere aanpassingen als het toevoegen van volledig nieuwe pagina’s of verandering van de layout wordt vooraf een offerte opgesteld voor het meerwerk.

Kan ik mijn webshop meenemen als ik mijn abonnement opzeg?

Bij de beëindiging kan worden gekozen voor overname van de webshop. Voor deze overname worden kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de initiële bouwkosten en van de looptijd van het webshop leasepakket wordt de prijs van de
overname bepaald.

VRAAGJE:

Wanneer wil je beginnen met jouw nieuwe webshop?

Gisteren!

We lopen dus al achter op schema! Laten We Snel Beginnen