Skip to main content
Online klanten werven

Website laten maken zzp

Ben jij een zzp ’er en wil je een website laten maken? TechTijger helpt jou online op de kaart te zetten als zzp’er. Een website mag niet ontbreken bij jouw bedrijf, het beantwoord veel vragen voor potentiële klanten, zorgt voor nieuwe klanten en meer!

Website laten maken zzp

Het belang van een website voor jou als zzp ’er

Wat is vaak het eerste wat je doet als je een dienst of product nodig hebt? Je pakt je telefoon erbij en tikt bij bijvoorbeeld Google in waarnaar je op zoek bent. Sta je er niet tussen omdat je geen website hebt? Gemiste kans.

Een website is van enorm belang voor elk bedrijf en voor jou als zzp ’er zelf misschien wel nog belangrijker. Zoals het bovenstaande voorbeeld duidt, speelt een website een grote rol in je zichtbaarheid. De wereld is gedigitaliseerd en mensen zoeken vaak direct op het internet naar de juiste partij die hun kan helpen bij het vervullen van hun behoeftes. Zonder website besta je voor veel mensen, die enkel het internet gebruiken als zoekmiddel, simpelweg niet.

Naast online zichtbaarheid draagt een website bij aan de professionaliteit van jouw bedrijf. Een goed onderhouden en professioneel ogende website wekt vertrouwen bij bezoekers waardoor ze sneller met je in zee zullen gaan.

Als zzp ’er is een website een grote uitkomst. De uren in een dag vul jij het liefst met werk dat geld oplevert, je zit er niet op te wachten om je continu bezig te houden met werkzaamheden waar je niks aan verdiend. Logisch, je hebt tenslotte geen personeel en zal dus alles zelf moeten doen. Door een goede en duidelijke website voorkom je dat mensen je overspoelen met belletjes en mailtjes met vragen over jouw producten of diensten. Dit kunnen ze, als je dit duidelijk hebt aangegeven, tenslotte op je website vinden.

Aangezien mensen tegenwoordig vaak eerst een zoekmachine erbij pakken om te zoeken naar bedrijven die hun kunnen helpen, kan een website ook perfect dienen als magneet voor nieuwe klanten. Met de juiste informatie in combinatie met een offerte formulier of andere manieren van contact werkt een website 24/7 om bezoekers om te zetten in klanten.

Voordeel van een op maat gemaakte website

Waarom zou je kiezen voor een op maat gemaakte website in plaats van een standaard template? Een standaard template website is tenslotte een stuk goedkoper. Dat klopt! En dat het goedkoper is, is goed te verklaren.

Een standaard template kost een stuk minder tijd (en dus geld) om te maken. Dit soort standaard templates worden door webdesigners vaak voor meerdere klanten gebruikt waardoor verschillende websites enorm op elkaar lijken. Lekker goedkoop maar wat doet dit met de professionaliteit van je bedrijf? Je onderscheiden van de concurrent wordt lastig met een website die de buurman ook kan hebben. Daarbij zijn deze standaard templates zo gemaakt dat het lastig wordt om de website te optimaliseren voor conversies (en het krijgen van conversies is nou juist net datgene wat je wil).

Wil jij wel origineel zijn, je onderscheiden van de concurrent en je merkidentiteit versterken? Dan is een maatwerk website een must. TechTijger bouwt enkel websites op maat passend bij de professionaliteit van jouw bedrijf. En uiteraard zijn deze gericht op het verkrijgen van conversies.

Mobile first

Het overgrote deel van Nederland pakt, zodra zij op zoek zijn naar een product of dienst, eerst hun mobiel erbij. Dit is dé reden dat jouw website op mobiele gebruikers moet worden afgestemd. Waarom? Stel je de volgende situatie eens voor: Je bent op zoek naar een hovenier. Grote kans dat je je mobiel erbij pakt om even snel onderzoek te doen naar hoveniers bij je in de buurt. Op Google vind je meerdere resultaten en je klikt er eentje aan. Op de website zie je dat de tekst erg groot is en de pagina heeft een dikke wit rand aan de zijkant, het lijkt wel of de website kapot is. Wat doe je? Je gaat terug naar de zoekresultaten en klikt een ander aan. Eentje die er wel normaal uit ziet en werkt.

Binnen een paar seconden beslis je dat, door een slechte mobiele website, dit niet de juiste partij voor je is. En dus zo gemakkelijk kan jij ook potentiële klanten kwijtraken als jouw website niet is afgestemd voor mobiele gebruikers. Uiteraard bouwt TechTijger websites die op mobiel (en elk ander formaat scherm) goed te gebruiken zijn. Onder het mom van ‘mobile first’, wordt de website eerst voor mobiele gebruikers ontworpen. Andere schermformaten volgen daarna.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor ZZP website

Met alleen een website ben je er nog niet. Je moet in de zoekmachines goed gevonden kunnen worden om nieuwe klanten via je website te kunnen krijgen. TechTijger is naast het ontwerpen en bouwen van websites ook zeer kundig in zoekmachineoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat tijdens het bouwen van websites tegelijkertijd rekening wordt gehouden met verschillende SEO aspecten. Met onder andere een SEO vriendelijke structuur wordt een solide basis gelegd voor een goede rangschikking in de zoekmachines.

Mocht je SEO willen uitbesteden? TechTijger heeft ruime ervaring met het verkrijgen van organische bezoekers door middel van zoekmachineoptimalisatie.

Conversiegericht ontwerp

Als zzp ’er wil jij jouw website voornamelijk inzetten om nieuwe klanten te krijgen. Het verkrijgen van conversies in de vorm van aanvragen, mailtjes en belletjes is hetgeen waar je naar streeft. Het is hierom zeer belangrijk dat jouw website is geoptimaliseerd voor conversies. Het moet voor bezoekers gemakkelijk worden gemaakt wat er van hun verwacht wordt. Leidt ze door je website met de juiste knoppen, kleuren en teksten en vergroot de kans dat zij overgaan op een conversie.

Bij TechTijger wordt in elk ontwerp design gecombineerd met functionaliteit. Een website moet er professioneel uitzien, maar tegelijkertijd wel doen waarvoor hij bedoeld is. En daar wordt vanaf het ontwerp al rekening mee gehouden.

Hoeveel kost een website voor een zzp ’er?

Hoeveel kost een auto? Dat hangt natuurlijk af van het merk, type, soort motor en accessoires. Ditzelfde geldt ook bij een website. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs bepalen. Hoeveel verschillende pagina’s wil je hebben? Wat voor extra functionaliteiten wil je hebben? Moet er een webshop module inkomen? Zijn vragen die de prijs grotendeels bepalen.

Maar zoals ook bij auto’s kan je voor een bepaalde soort merk en type een redelijk goede prijsindicatie geven. Voor een website met +- 6 pagina’s betaal je rond de €949. Een website waar je naast een homepagina, enkele dienstpagina’s, een contactpagina ook ruimte hebt voor een offerte aanvraag pagina. Heb je grotere ambities en dus meer pagina’s nodig? Dan heb je voor €1749 een website met +- 10 verschillende pagina’s. Mocht je precies willen weten hoeveel jouw nieuwe website gaat kosten? Vraag een offerte aan en krijg binnen 1 werkdag een offerte op maat.

  • Essentieel voor jouw bedrijf; Nieuwe klanten werven, informatie verstrekken, vertrouwen wekken. Redenen genoeg om te investeren in een professionele website.
  • Professionele uitstraling; Een professionele webshop ontworpen door ervaren webdesigners met verstand van marketing, e-commerce en design. Eentje die perfect aansluit op jouw bedrijf en doet wat hij moet doen.
  • Voor elk schermformaat; Of jouw website nu wordt bekeken op mobiel, tablet, laptop of desktop. Jouw website wordt gebouwd voor elk schermformaat.