Skip to main content

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? Verbeter de online zichtbaarheid van jouw bedrijf

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? Boost je online aanwezigheid met zoekmachineoptimalisatie (SEO). TechTijger helpt bedrijven om hun website te optimaliseren om zo beter vindbaar te zijn in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing.

KORTE SEO INTRODUCTIE

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Waar tegenwoordig bijna elke zoektocht naar een product of dienst begint met een zoekopdracht op bijvoorbeeld Google, is het van cruciaal belang om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Met zoekmachineoptimalisatie verbeteren we de structuur, inhoud en technische aspecten van je website om de vindbaarheid te vergroten. Hierdoor trek je meer organisch verkeer aan, verhoog je je online zichtbaarheid en creëer je waardevolle kansen voor bedrijfsgroei.

SEO UITBESTEDEN? DIT KUN JE VAN TECHTIJGER VERWACHTEN

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden in 3 segmenten

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) omvat enorm veel soorten factoren die ervoor zorgen dat jouw bedrijf online beter gevonden wordt. Om het overzichtelijk te maken is SEO onder te verdelen in drie segmenten waarop TechTijger jouw website optimaliseert wanneer je kiest voor zoekmachineoptimalisatie uitbesteden.

On-page SEO

On-Page SEO verwijst naar alle optimalisaties die te maken hebben met de pagina’s van jouw website. Hierbij wordt de HTML broncode, de inhoud als individuele pagina’s geoptimaliseerd.

On-page SEO richt zich voornamelijk op het creeeren van hoogwaardige, waardevolle en relevante informatie. Met de juiste zoekwoorden, titels, teksten, meta beschrijvingen, url structuur en alt-teksten begrijpt Google beter waar de pagina’s over gaan. Het doel hierbij is om zoekmachines te laten begrijpen waar de pagina’s over gaan en relevant zijn aan specifieke zoekopdrachten.

Door juist te optimaliseren vergroot je de kans om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Technische SEO

Technische SEO verwijst naar de optimalisaties met betrekking op de technische kant van jouw website om de indexering en zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Technische SEO richt zich voornamelijk op het optimaliseren van de laadsnelheid, opzetten en onderhouden van een sitemap, oplossen van technische fouten, verbeteren van de linkstructuur en het gebruik van gestructureerde gegevens om de zoekmachines de pagina’s beter te begrijpen.

Door een solide technische basis zorg je ervoor dat zoekmachines jouw website makkelijker kunnen indexeren en crawlen. Wat vervolgens weer helpt om jouw website hoger te ranken in zoekmachines.

Off-Page SEO

On-Page SEO verwijst naar alle activeiten rondom zoemachineoptialisatie die zich buiten jouw website bevinden. Allemaal gericht op het verbeteren van de autoriteit en zichtbaarheid van jouw website.

In tegenstelling tot on-page SEO gaat off-page SEO volledig over externe factoren buiten jouw website om. Een belangrijk deel hiervan is het opbouwen van kwalitatieve en relevante backlinks naar jouw website. Hoe meer betrouwbare en relevante websites naar jouw website linken des te hoger wordt jouw website gewaardeerd in de zoekresultaten.

Door o.a. gastblogs, social media, online PR-activiteiten met de nodige links wordt jouw online positie versterkt.

Enkele Belangrijke optimalisatiefactoren

In zoekmachineoptimalisatie zijn er enorm veel factoren die essentieel zijn om te optimaliseren wil je een goede positie verwerven in de zoekresultaten. Enkele van deze factoren zijn:

Relevantie van content en zoekwoorden

Zorg ervoor dat jouw website relevante en kwalitatieve informatie biedt voor de behoeften van jouw doelgroep.

Optimalisatie title-tags en meta-beschrijvingen

Schrijf boeiende en beschrijvende teksten die zoekers aanspreken en uitnodigen om te klikken.

Gebruiksvriendelijke navigatie en structuur

Zorg voor een heldere en geoptimaliseerde URL structuur. Gebruik hiervoor relevante zoekwoorden en maak de URL’s leesbaar.

Interne linkstructuur

Bouw en onderhoud een duidelijke linkstructuur op jouw website. Gebruik hiervoor relevante anchor teksten waardoor zoekmachines makkelijk kunnen navigeren tussen de pagina’s

Relevante Backlinks

Wees actief in het opbouwen van hoogwaardige en relevante backlinks op betrouwbare websites. Om zo de autoriteit en zichtbaatheid van jouw website te vergroten.

Afbeelding optimalisatie

Optimaliseer afbeeldingen op grootte om ze sneller te laten laden. Voeg beschrijvende titels en alt-teksten toe om zoekmachines beter te laten begrijpen waar de afbeeldingen over gaan.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE UITBESTEDEN

Welk pakket past bij jou?

Wacht niet langer, vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een effectieve online aanwezigheid die jouw bedrijf laat groeien.

SEO ONCE

300

Eenmalige controle en optimalisatie belangrijkste pagina's. (o.b.v. ca 5 uur)

 • Technische analyse: Tijdens de technische analyse worden de technische aspecten als laadsnelheid en mobielvriendelijkheid van jouw website gecontroleerd.
 • Keyword-onderzoek: Tijdens het keyword-onderzoek wordt er gezocht naar relevante zoekwoorden en zoektermen die aansluiten bij jouw diensten, doelgroep en branche.
 • Content-evaluatie: Bij de content-evaluatie wordt de bestaande content op jouw website beoordeeld op kwaliteit en relevantie.
 • On-page optimalisatie: On-page optimalisatie richt zich op het verbeteren van de individuele pagina’s op jouw website. Hier optimaliseren we de structuur van de pagina’s, afbeeldingen, heading tags en worden title tags en meta descriptions geschreven.
 • Rapportage en aanbevelingen: Na de analyse worden de bevindingen samengevat in een rapport. Dit rapport bevat aanbevelingen voor optimalisatie op korte en lange termijn.
Verbeter jouw online zichtbaarheid

We beginnen altijd met een korte vrijblijvende SEO-check om een inschatting te maken van de haalbaarheid van jouw doelen.

SEO DOORLOPEND TRAJECT

v.a. 350

Doorlopende SEO optimalisaties en creëren content. (v.a 350,- /mnd) Uit te breidden voor 50.- per tekst extra

 • Keyword-onderzoek: Onderzoek naar relevante zoekwoorden en zoektermen die aansluiten bij jouw diensten, doelgroep en branche.
 • Technische analyse: Tijdens de technische analyse worden de technische aspecten van jouw website gecontroleerd en verbeterd.
 • On-page optimalisatie: Doorlopende optimalisatie van bestaande en nieuwe pagina’s op jouw website. Hier optimaliseren we title tags, meta descriptions, titels, interne linkstructuur, en het gebruik van relevante zoekwoorden in de content.
 • Contentcreatie: Het schrijven en publiceren van 4 blogs per maand. Deze blogs zijn gericht op relevante onderwerpen binnen jouw branche en zijn geoptimaliseerd voor specifieke zoekwoorden.
 • Backlink-building: Actieve bezig om hoogwaardige backlinks naar jouw website te verkrijgen.
 • Monitoring en rapportage: Maandelijkse rapportage over voortgang
Verbeter jouw online zichtbaarheid

We beginnen altijd met een korte vrijblijvende SEO-check om een inschatting te maken van de haalbaarheid van jouw doelen.

SEO UITBESTEDEN NIET JOUW DING?

Zelf aan de slag met seo

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden toch niet helemaal jouw ding en ga je toch liever zelf aan de slag met SEO om zo de zichtbaarheid van jouw website vergroten in zoekmachines als Google? Bij TechTijger geloven we in empowerment en dus geven wij jou de tools om zelf aan de slag te gaan met SEO. Daarom bieden we je een gratis SEO check aan. Hierdoor weet jij waarmee je aan de slag kan gaan om je zoekresultaten te verbeteren.

Door deze check aan te vragen, geven we jou de mogelijkheid om zelf de eerste stappen te zetten richting een geoptimaliseerde website en betere posities in de bekende zoekmachines als Google. Een geweldige kans om inzicht te krijgen in jouw huidige SEO-status en te ontdekken welke verbeteringen je zelf kunt doorvoeren.

Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog de gratis SEO check aan en begin met het doorvoeren van verbeteringen. Neem het heft in eigen handen en verbeter je online zichtbaarheid.

TIJDELIJK GRATIS

Gratis SEO check

Kom erachter welke kansen jij laat liggen op het gebied van SEO. Vraag nu onze SEO check aan en ontvang hem tijdelijk gratis! Aan de hand van dit rapport (t.w.v. €249) kan jij vervolgens zelf aan de slag om resultaat te behalen. Volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast!