Skip to main content

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? Verbeter de online zichtbaarheid van jouw bedrijf

KORTE SEO INTRODUCTIE

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

SEO UITBESTEDEN? DIT KUN JE VAN TECHTIJGER VERWACHTEN

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden in 3 segmenten

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) omvat enorm veel soorten factoren die ervoor zorgen dat jouw bedrijf online beter gevonden wordt. Om het overzichtelijk te maken is SEO onder te verdelen in drie segmenten waarop TechTijger jouw website optimaliseert wanneer je kiest voor zoekmachineoptimalisatie uitbesteden.

On-page SEO

Technische SEO

Off-Page SEO

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE UITBESTEDEN

Welk pakket past bij jou?

SEO ONCE

300

Eenmalige controle en optimalisatie belangrijkste pagina's. (o.b.v. ca 5 uur)

 • Technische analyse: Tijdens de technische analyse worden de technische aspecten als laadsnelheid en mobielvriendelijkheid van jouw website gecontroleerd.
 • Keyword-onderzoek: Tijdens het keyword-onderzoek wordt er gezocht naar relevante zoekwoorden en zoektermen die aansluiten bij jouw diensten, doelgroep en branche.
 • Content-evaluatie: Bij de content-evaluatie wordt de bestaande content op jouw website beoordeeld op kwaliteit en relevantie.
 • On-page optimalisatie: On-page optimalisatie richt zich op het verbeteren van de individuele pagina’s op jouw website. Hier optimaliseren we de structuur van de pagina’s, afbeeldingen, heading tags en worden title tags en meta descriptions geschreven.
 • Rapportage en aanbevelingen: Na de analyse worden de bevindingen samengevat in een rapport. Dit rapport bevat aanbevelingen voor optimalisatie op korte en lange termijn.
Verbeter jouw online zichtbaarheid

We beginnen altijd met een korte vrijblijvende SEO-check om een inschatting te maken van de haalbaarheid van jouw doelen.

SEO DOORLOPEND TRAJECT

v.a. 350

Doorlopende SEO optimalisaties en creëren content. (v.a 350,- /mnd)

 • Keyword-onderzoek: Onderzoek naar relevante zoekwoorden en zoektermen die aansluiten bij jouw diensten, doelgroep en branche.
 • Technische analyse: Tijdens de technische analyse worden de technische aspecten van jouw website gecontroleerd en verbeterd.
 • On-page optimalisatie: Doorlopende optimalisatie van bestaande en nieuwe pagina’s op jouw website. Hier optimaliseren we title tags, meta descriptions, titels, interne linkstructuur, en het gebruik van relevante zoekwoorden in de content.
 • Contentcreatie: Het schrijven en publiceren van blogs. Deze blogs zijn gericht op relevante onderwerpen binnen jouw branche en zijn geoptimaliseerd voor specifieke zoekwoorden.
 • Backlink-building: Actieve bezig om hoogwaardige backlinks naar jouw website te verkrijgen.
 • Monitoring en rapportage: Maandelijkse rapportage over voortgang
Verbeter jouw online zichtbaarheid

We beginnen altijd met een korte vrijblijvende SEO-check om een inschatting te maken van de haalbaarheid van jouw doelen.

SEO UITBESTEDEN NIET JOUW DING?

Zelf aan de slag met seo

TIJDELIJK GRATIS

Gratis SEO check